keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Hankaluuksia

Toinen viikko leikkauksesta takana, painon tilanne plusmiinus nolla viime viikkoon verrattuna. Eihän siihen voi tyytyväinen olla. Eihän se paino ilman leikkaustakaan laske tasaisesti, mutta luulis että näillä syömisillä se menis edes alaspäin. Olen sellainen kaikkihetimullenyt-ihminen ja nyt tuntuu sillä lailla voimattomalta että kaikkesi teet ja mitään ei tapahdu. No jospa ensiviikolla. 

Olo on fyysisesti melko loistava. Tuntuu siltä kun leikkauksessa ei olisi ollutkaan. Tämä tapahtui oikeastaan heti sen jälkeen kun hakaset oli poistettu eli viime viikon perjantaina. Hakasia oli yhteensä 13 ja niiden poistaminen ei muuten sattunut yhtään. 

Nyt kun leikkauksesta on kulunut se 2 viikkoa niin saa aloittaa muunkin liikkumisen kun kävelyn. Taidan tänään hypätä pyörän selkään ja ajella johonkin pitkälle. Ehkä se vie harmitusta pois siitä ettei paino ollut laskenut. 

5 kommenttia:

 1. Huh, otsikosta sai vähän väärän käsityksen.
  Mutta parempi näin päin, että vaikeuksia painonlaskun kanssa kuin terveyden kanssa.

  Tsemppiä jatkoon!
  t. amis

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih... Varmasti turhauttavaa :(
  Täällä taas Nutri-viikko menossa ja erona siihen sun ENE-projektiin on vain se että mun paino ei liikahda minnekään vaikka olen ihan tiukasti tällä hel..tin suklaa"pirtelöllä".

  NYT TSEMPPIÄ!!! Oon niin onnellinen siitä että uskalsit ottaa tuon ison askeleen ja hyvä siitä tulee, usko pois! :)
  -C-

  VastaaPoista
 3. Rauhoitu. Ensi viikolla on tippunut kaksinverroin, luulen minä... Jos sulla on menkat tulossa tai muuten vain turvotusta? Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Varmasti se kohta taas laskee. Elimistö varmaan järkyttyi leikkausta ja meni paastomoodiin tai jotain. Hyvä kuitenkin että olo on muuten OK ja toipuminen leikkauksesta edistyy hyvin. Tsemppiä jatkoon!

  t. Pallomaha

  VastaaPoista
 5. Mites sä nyt sitten syöt? ihan konkreettista esimerkkiä kaipaisin, kuinka paljon kerralla ja kuinka usein? Tunnetko vielä "kiljuvaa nälkää" yms.

  kyselee
  keventäjä

  VastaaPoista