torstai 22. huhtikuuta 2010

Itsensä palkitsemista

Vaikka paino nyt tuntuukin olevan jumissa, niin pienenä porkkanana itselleni pistän tähän listan farkuista. Saan tilata yhdet sitten kun paino on 90kg :) Nyt  mulla on käytössä sellaset farkut mitkä on ostettu kun painoin 117kg, voinette siis kuvitella että ne hieman jo roikkuu päällä. 

Kaikki tämän postauksen farkut on Evansilta 

1. Belted rip boyfriend jean 32£

2. Belted roll up slouch 29.5£

3. Mid-wash bootcut jean 20£


Toisaalta voihan olla, että tällä hurjalla pudotustahdilla (NOT) käy niin että juuri näitä farkkuja ei enää ole sitten myynnissä. Mutta murehditaan sitä sitten. Minulla on tuossa makuuhuoneen tuolilla odottamassa yhdet Lee Cooperin farkut mihin mahduin kuusi vuotta sitten kun painoin 75kg. Ne on siinä muistuttamassa siitä että töitä kannattaa tehdä. Hirveästi en uusia vaatteita viitsi ostaa (ainakaan kalliilla) , koska kroppa kuitenkin elää koko ajan painon pudotessa. Viime viikolla tein tilauksen toiseen brittifirmaan, mutta vaatteet ovat vielä matkalla, kiitos tuhkapilvien :P 

1 kommentti:

  1. Upeita farkkuja! :) Itse oon ihan farkkufriikki joten saatanpa hyvinkin kopioida sua! Minkähän rajan itse asettaisin tilaamisen suhteen? Mulla hiukan toivoton tilanne kun Nutrien 500 kilocallea ei toiminut ja paino junnaa koko ajan samassa, joten täytyy varmaan laittaa suurempi vaihde päälle.

    Niin se varmaankin on että sulla on kroppa kaaostilassa nyt leikkauksen jälkeen ja näitä jaksoja jolloin elimistö yrittää pitää kiinni kaikesta olemassaolevasta voi tulla. Hienoa sun projektissa on kuitenkin se että homma kyllä etenee kunhan jaksaa olla kärsivällinen. Mittaatko muuta kuin painoa? Siis tarkotan ympäryksiä tms.

    Big hug,
    -C-

    VastaaPoista