torstai 29. huhtikuuta 2010

Tapahtumia

Päätin siirtää punnituksen täksi päiväksi erinäisistä syistä, joista ei nyt sen tarkemmin täällä. Sainpa kuitenkin alemmat lukemat puntariin. 

Aloitan tänään uuden melkein kaksiviikkoisen jakson. Liikuntaa paljon, mutta ei luultavasti joka päivä. Lajeina pyöräily ja kävely. Lisään varmaan uintiakin ohjelmaan jossain vaiheessa. 

Tämä päivä menee varmaan lepäillessä, leikkaukseen liittymättömiä kipuja sen verran että ei huvita liikkua. Ellei sitten särkylääke auta ja sateinen ilma hieman parane, silloin saatan käydä myöhemmin ajelemassa pyörällä. 

Vaikka paino ei nyt nopeasti holahtamalla laskekaan niin ainakin tänään olen tyytyväinen :)

Ai niin, Yours Clothingilta tilaamani Reebokin asu tuli vihdoin toissapäivänä. Laadukkaita vaatteita ja kokovalintakin osui tällä kertaa ihan nappiin. 

2 kommenttia:

  1. Hyvin olet pudotellut. Vastaa ihan sitä keskimääräistä tavoitetta eli seitsemän kiloa ensimmäisen kuukauden aikana. Toisen ja kolmannen kuukauden aikana alkaa painonpudotus hiukan hidastua ja on useimmiten seuraavina kuukausina sen kolmesta viiteen kilon kuukausipudotus ja sitten alkaakin jumittaa. Jatka vain tuota hyvin suunniteltua liikuntaharjoitusta, niin tulee hyvin kiinteytettyä, mikä taasen näkyy mittanauhassa, vaikka ei puntarilla aina näkyisikään. Kyllähän se välillä tuskastuttaa, mutta uskottava on, että hiljaa hyvää tulee! Jaksamista sinulle ja myös perheellesi. Kyllähän se ensimmäinen vuosi menee oman navan ja vatsantoiminnan ympärillä hyöriessä ja sitten palataankin jo normaaliin elämään, ikäänkuin mitään muuta ei olisi tapahtunutkaan kuin ulkoisen olemuksen suuri muutos ja positiivinen sellainen. Temppiä!

    VastaaPoista
  2. Olet tainnut pyöräillä eilen tosi pitkän lenkin, kun kerran kaloreita on noin paljon palanut...2 tuntia? Enemmän? Mittaatko sykärillä vai jollakin laskurilla?

    Sari

    VastaaPoista