tiistai 6. huhtikuuta 2010

Näillä mennään


Neljä viikkoa enellä = neljä viikkoa from hell. On hyvin vaikeaa itse syödä vaan nutreja kun joku vieressä mässää kaikenmaailman herkuilla. Neljän viikon aikana himoitsin jopa sellaisia ruokia mitä en normaalisti söisi ollenkaan. Niin se mieli tekee tepposia. Enen aikana en syönyt kasviksia kuin yhden kerran, se ei sopinut. Pari kertaa vaihdoin ene-pussin yhteen kanafileeseen (tuhma minä). 

Näiden viikkojen aikana olen kärsinyt aika mahtavista nivelikivuista, joiden vuoksi on tarvinnut sitten syödä lääkkeitä. Nämä ja kivut yhdessä ovat aiheuttaneet "mukavat" turvotukset jotka ovat osaltaan vaikuttaneet siihen että paino jumittaa aika pahasti. Olen kuitenkin tyytyväinen kokonaisuuteen, viime kesän ensimmäisestä lääkärikäynnistä olen saanut 28kg pois. Paino on vielä ison piirun verran yli sata mutta eiköhän tässä parin kuukauden sisällä liitytä jo neuvolassa punnittaviin ;)

Pistetäänpä tähän nyt kuvat, painossa kuvien välillä on eroa se -28kg.
Lähden tästä pikkuhiljaa pakkailemaan reppuani sairaalaan lähtöä varten, toivottavasti palaamme asiaan ensiviikolla :)3 kommenttia:

 1. Jo vain! Parikymmentä kiloa lähteekin sitten yhdessä hujauksessa. Noissakin kuvissa näkee jo huomattavan eron. Kun olet vielä nuori ja nätti, niin kevyttä ja kaunista tulee elämäsi jatkossa olemaan ja todennäköisesti helpottaa tules-vaivoja. Kerro heti tuntemuksistasi, kun palaat. Onnea uuteen elämään...

  VastaaPoista
 2. Kyllä kuvista huomaa eron! Voi vitsi, mahtava tulos.
  Tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
 3. Isot tsemppaukset täältä leikkaukseen vaikka pääsetkin lukemaan tämän kun kotiudut. Huima ero kuvissa :)

  VastaaPoista