perjantai 23. huhtikuuta 2010

Esimerkkipäivä ja teholiikuntaviikko


Tässä yhden päivän ruokalistani: 

Aamulla: Activia luumujogurtti

Aamiaisen ja lounaan välissä 4dl teetä

Lounaalla: 145g perunaa, 100g raejuustoa, 35g makkaraa, 10g minilätta (muussattuna kaikki)

Lounaan ja seuraavan ruokailun välissä 6dl teetä

Välipala/iltapala: 250g rahkaa, paulavanukas (nämä sekaisin) 

Illalla vielä 4dl kaakaota (options, 40 kaloria per kuppi) 

Näistä tulee yhteensä n. 900 kaloria, eilisen kalorivaje n. 1200 kaloria. Tuo välipala/iltapala on siis kaksi ateriaa, en pysty syömään tuota määrää kerralla. Tuon lounasannoksen syömiseenkin menee aikaa, reilusti tuntikin. Kahden desin juomiseen menee aikaa n. 30 min jos tajuaa rauhassa juoda. Pystyy juomaan nopeamminkin, mutta ei kannata. Eilen esimerkiksi olin pahoinvoinnin partaalla illalla kun lorpin nestettä tiuhaan tahtiin paljon. Mutta totuushan on se, että siinä minulla on paljon parannettavaa. 

Nälkää ei ole vielä näkynyt leikkauksen jälkeen. Eli näläntunne on ainakin toistaiseksi kateissa, välillä pitää oikein muistuttaa itseänsä että syöppä nyt.

Minusta ei kuitenkaan kannata ottaa mallia, syön miten syön ja itse vastaan seurauksista. En syö niin usein kuin suositus on (6-8krt/pv), vaan tälläinen harvempi tahti sopii minulle. Seurailen syömisiäni kalorilaskurissa, voin suositella :) 

Sitten siihen teholiikuntaviikkoon. Koska paino nyt ei jostain syystä laske niin ajattelin kokeilla viikon (tai vajaan viikon, koska meinaan punnita seuraavan kerran 30.4)  liikkua tehostetusti, siis itselleni tehostetusti. Mikä tarkoittaisi sellaista tunnin liikuntaa per päivä ainakin näin aluksi. Liikunnasta kertyneitä kaloreita seurailen sykemittarin avulla ja laittelen niitä tuohon sivupalkkiin. 3 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista :) Valokuvaus on harrastus jossa oppii vain kuvaamalla :)

  VastaaPoista
 2. Wau, oletpa pudottanut kunnolla painoa!
  Olet ilmeisesti käynyt vatsanlaukun pienennyksessä?
  Tässä samalla se laihdutusblogini:)

  VastaaPoista
 3. Hei tsemppiä ja voimia ,hyvältä kuulostaa olet varmasti oikealla tiellä. mistä kalori laskurista mainitsit?

  VastaaPoista