maanantai 26. huhtikuuta 2010

Vappua kohti

Tehoviikko liikunnan suhteen on alkanut ihan hyvin, tuosta oikealta puolelta sivusta saa seurata noita kulutettuja kaloreita. Eilen tein aamulla ensin vajaan tunnin kävelylenkin jonka jälkeen pyöräilin sellaisen 19km lenkin. Tänään oli tarkoitus mennä veteen, mutta pakko pitää flunssan takia välipäivä. Mistä päästäänkin varsinaiseen aiheeseen. 

Olen aina ollut aika ankara itselleni, nyt se vielä korostuu kun paino ei tipukaan odotetusti. Mutta mitä sitten jos paino ei mene holahtamalla alaspäin? Tiedän kuitenkin syöväni paljon terveellisemmin kuin ennen ja vielä liikunnat päälle. Mun pitäis olla tyytyväinen, mutta en ole. Nytkin flunssaisena suomin itseäni siitä etten lähtenyt uimaan, mikä on ihan hullua. Pääasia kuitenkin lienee se, että paino menee koko ajan alaspäin hitaasti mutta varmasti. 

Voi kun itsekin ymmärtäisin tuon, elämä olisi paljon leppoisampaa ilman tätä syyllisyyttä jonka olen itse itselleni luonut. 

Perjantaina punnitus, revin pelihousut jos ei ole merkittävää alaspäin menoa painossa. 

4 kommenttia:

 1. Olettaisin, että alle satasen olet jo päässyt. Kyllä tuollainen liikekannalla oleminen ja ruokamäärien pinentäminen pitäisi vaikuttaa ja näkyä myös puntarilla. Senhän me jo näemmekin, että on vaikuttanut ulkoiseen olemukseesi jo huomattavasti. Kannustusta täältäkin!

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ei olla vielä lähelläkään satasen alitusta :P Sen verran väliaikatietoja kävin puntarilla kurkkaamassa, tiedän että satanen ei alitu huhtikuussa.

  - Haaveilija itse

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä uuteen elämään toivottelee uusi onnistumisesi seuraaja :)

  VastaaPoista
 4. Älä stressaa. Laihdut takuuvarmasti. Olet liikkunut tosi paljon ja minulla ainakin liikunta vain nostaa painoa... Nesteet jää elimistöön jne. Kehosi on varmasti aika säästöliekeillä, koska päivittäinen energiamäärä on pakostakin pieni. Kulutat enemmän kuin syöt ja paino alkaa varmasti laskemaan...

  VastaaPoista