tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tulotarkastus

Tänään vietinkin sairaalan alueella useamman tunnin. Pikkusen jännitti aamulla niin heräsin jo viiden jälkeen, sairaalalla olin kahdeksan maissa. 

Ensimmäisenä menin verikokeisiin. Sen jälkeen minut ohjattiin sydänfilmiin. Sydänfilmistä melkein juoksemalla vatsan ultraan. Sieltä menin osastolle ja ehdin istahtaa, kunnes hoitaja tuli sanomaan että nyt pitää mennäkin spirometriaan (oli unohdettu kutsukirjeessä). Spirometrian jälkeen juttelin hoitajan kanssa. Leikkaavaa lääkäriä en tavannut koska Mr V. on lomalla melkein leikkaukseeni asti. Hoitajan jutustelun jälkeen odottelin reilun tunnin kunnes pääsin juttelemaan anestesialääkärille. Kaiken kaikkiaan noissa käynneissä ei mennyt niin paljon aikaa mutta odotteluun kyllä. Olin onneksi ennakoinut tämän ja ottanut käsityön mukaani :) 

Tämän päivän tiedon mukaan samana päivänä leikataan kaksi muuta ja minä olisin vuorossa ensimmäisenä. Sehän voi vielä kyllä muuttua. Olisipa mukava tietää keitä ne kaksi muuta ovat, voisi jännittää tulevaa leikkausta yhdessä. 

Hoitaja kertoi siitä mitä tapahtuu ennen leikkausta ja myös leikkauksen jälkeisestä ajasta. Yritän varmaankin olla ajattelematta niitä leikkauksen jälkeisiä asioita, sen verran epämiellyttävältä osa kuulosti. Mutta otetaan vastaan se mitä tulee sitten kun se tulee. 

2 kommenttia:

 1. Heipsralla!
  Kuulostaa siltä että olet rauhallisella mielellä :)Tästä tulee hieno juttu!
  Turha niitä leikkauksen jälkeisiä asioita on vielä miettiä. Katsotaan ne sitten!
  -C-

  VastaaPoista
 2. Hei, missä olet?huhuu

  VastaaPoista