tiistai 2. maaliskuuta 2010

Isojen tyttöjen vaatteita

Harvemmin olen löytänyt suomalaisista kaupoista sellaisia vaatteita joista oikeasti pidän. Vaikka olenkin jo yli kolmenkympin niin en kaipaa tätimäisiä vaatteita.  Viime vuoden loppupuolella törmäsin yhteen brittiläiseen nettikauppaan jonka vaatteista pidän paljonkin. Toistaiseksi olen tilannut sieltä vain housuja, mutta ehkäpä jossain vaiheessa myös muuta. 

Tilaaminen onnistui hienosti, tilaus tuli muistaakseni noin viikossa. MUTTA housut olivatkin aivan väärän kokoisia vaikka olin ne mittataulukon mukaan valinnut. Esim. housujen vyötärö oli 25cm isompi kuin taulukossa ilmoitettu. Palautuspostikulut tulivat omalle kontolle, joten housuille tuli hintaa sitten vähän enemmänkin. Firman mielestä vaatteissa ei ole mitään vikaa, vaan mittataulukossa mutta he eivät silti korvanneet noita palautuskuluja. Epäilen silti, että eivät ole muuttaneet sitä taulukkoa. Joten jos joku sieltä tilaa niin kannattanee varmistaa ja kysyä niitä mittoja ettei joudu sitten omalla kustannuksella palauttamaan. Korvaavat farkut (neljä kokoa pienemmät mitä alkuperäiset tilatut) tulivat nopsaan tilalle, joten siinä mielessä lafka hoiti asiansa hyvin. 

Voin kuitenkin suositella firmaa. Osa vaatteista on todella edullisia eikä paikka muutenkaan ole kallis. Farkuissa on muuta yksilö, jotka kelpuuttaisin heti vaatekaappiini :) 

Firma löytyy täältä .


2 kommenttia:

  1. Hm. Kävin tutkailemassa tuon vaatefirman nettisivuja ja ihmettelin tuota kokotaulukkoa. Suomessa olen plusmallistoissakin kokoa 50/52, jota tuon mittataulukon mukaan vastaisi koko 22. Oikeasti vastaava koko briteissä kuitenkin on 24. Ja jos katson noita senttimetrimittoja menisin kokoon 24 tai 26... Millä tavalla sinulle siis kävi. Vastasiko suomalainen kokosi tuota sivuston brittiläistä kokoa vai sitä ns. oikeaa vastaavaa kokoa? Inhottaa kun ei pääse sovittelemaan:)

    VastaaPoista
  2. No heipsistä taasen:)
    Kehtaisitko mittailla vaikka niitä koon 20 farkkujasi? Vyötärön ja reiden ympärys erityisesti kiinnostaa. Ja tietysti se, että onko niissä kuinka matala vyötärö... Mie kun olen sellasta leveempilantioista tyyppiä eikä ne matalavyötäröiset miun normaalissa koossa ikänä meinaa mahtua...

    VastaaPoista