keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ei niin helppoa

Aloitankin Nutri-kuurin tänään, kävin eilen hakemassa nutrit kaupasta. Ei se mitään, olen kuitenkin vaaditusta aikataulusta viikon edellä. Eli neljän viikon sijaan ENEilen 5 viikkoa. Mitään halpaa hommaahan tämä ei ole, esim nutrilettia menee päivässä 5 pussia ja yksi viidentoista pussin paketti maksaa 19e-20e ostopaikasta riippuen. Viidessä viikossa on yhteensä 35 päivää. Eli koko kuurini aikana tarvitsen 175 pussia, vajaat 12 pakkausta. Hurja määrä. 

Kuten tuosta painonkehityksestä sivulla näkee niin ei ole helppoa. Paino on pystynyt melko lailla samoissa lukemissa 4kk, heitellyt muutaman kilon sisällä. No mutta, tästä on hyvä lähteä alaspäin. Mielenkiintoista nähdä paljonko paino laskee nutrikuurin aikana ja ennen kaikkea kuinka kuuri vaikuttaa minuun. Olen joskus nutraillut ennenkin ja todennut että suu alkaa kaipaamaan aika piankin jotain pureskeltavaa. Itse en ole koskaan kuureihini yhdistellyt kasviksia, vaikka se on tämänkin kuurin aikana sallittua. Ehkäpä kokeilen sitä jos pureskeltavan ruuan kaipuu käy liian suureksi.

EDIT: Ehkäistäkseni pahempaa oloa niin tämän ensimmäisen viikon siirryn asteittain nutrilettiin, jolloin aivot/vatsa tottuvat ehkä paremmin seuraaviin neljään viikkoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti