torstai 11. maaliskuuta 2010

BMI ja tavoitteeni

Eksyin aamuvarhaisella Terhi.Netin sivuille ja laskeskelin huvikseni tuota painoindeksia. Vaikka olenkin sitä mieltä, että painoindeksiä enemmän merkitsee se jos tunnen oloni hyväksi painossani vaikka taulukon mukaan en olisikaan normaalipainoinen. En siis tuijota tähän painoindeksiin, mutta onhan luvuilla kiva leikkiä :)

Ei tainnut pituudesta olla aiemmin puhetta tai minun kohdallani pitäisi sanoa kyllä lyhyydestä, koska vartta on 158cm. 

Ensimmäinen tavoite on 109.9kg, jolloin BMI on 44. 

Toinen ja tämän matkan ensimmäinen päätavoite on painaa alle 100kg eli 99.9kg jolloin BMI on 40. 

Kolmas tavoite voisi olla 89.9kg/BMI 36. 

Neljäs tavoite 80kg/BMI 32.

Viides tavoite 73kg/BMI 29. Tätä vähemmän en muista aikuisiällä painaneeni. Tosin tämä paino on taulukon mukaan lievän ylipainon puolella, mutta kuten sanottua en niin siihen taulukkoon tuijota vaan  oloon. Tuossa painossa olo oli ihan hyvä. Toisaalta paremmasta en tiedä, joten olisihan se houkuttelevaa painaa vieläkin vähemmän. 

Aika näyttää miten käy ja millä lailla paino putoilee. Vaikka olenkin nuori niin ikää on kuitenkin sen verran, että tämä saa olla viimeinen yritykseni ja sen on onnistuttava. Olen kerran elämässäni laihduttanut 45kg, voi miten helposti ne kilot tulivatkaan takaisin. Nyt pidän aivan varmasti huolen siitä että tällä matkalla pudotetut kilot eivät tule takaisin. Ei tästä matkasta varmaankaan helppo tule, mutta ei ole tarkoitustakaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti