sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Lähtötilanne kuvina

Tässä ulkonäkö tilanne viime kesältä. Kammottavan näköistä, ei voi muuta sanoa. Mutta eipä tuosta ole muuta tietä kuin parempaan. Onhan tilanne tuosta jo muuttunutkin hurjasti. Toistaiseksi esiinnyn täällä kasvottomana, ehkä myöhemmin ihan kasvollisena. 1 kommentti:

 1. Heippa!

  Tosi kiva kun kävit jättämässä blogiini kommentin. Lisäilen sut tonne mun listalle niin pääsen seuraamaan miten prjoketi sujuu.

  Nyt heti heräs monta kysymystä :D

  Miten olet noin nopeasti pääsemässä lääkärikäynnin jälkeen leikkaukseen?
  Mä kävin työterveyslääkärillä syksyllä. Sain lähetteen sairaalaan jossa kävin joulukuun alussa. Siellä sanottiin että edelletys että pääsee leikkaukseen on osallistuttava painonhallintaryhmään ja syötävä keittoja 10 viikon ajan. Painonhallintaryhmä alkoi helmikuun puolessa välissä ja eneily alkoi siis tällä viikolla. Tästä nyt kymmenen viikkoa eteenpäin ja vasta sitten pääsee leikkausjonoon. (Tosin lääkäri sanoi jo joulukuussa että jonoa ei ole kun leikkaustahti sairaalassa on niin kova)
  Voihan tietty olla että eri kunnilla ja sairaanhoito piireillä on eri meininki. Itse kuulun HUS.in sairaanhoitopiiriin.

  Itselläkin on vähän samat toiveet tuon leikkauksen kanssa. Raskaus olisi täälläkin päässä todella tervetullut. Kilot vaan estävät sen toistaiseksi.

  Kovasti tsemppiä sinne ja saa kydä jättämässä kommentteja :)

  VastaaPoista