tiistai 11. toukokuuta 2010

Vaatetuksesta

Siis munhan piti tilata ne uudet farkut vasta kun paino on, olikos se 90kg mutta heräsin siihen todellisuuteen että vanhat lahoaa päälle joten oli pakko tilata jo nyt. Jos löytyy lempifarkut niin yleensä asun niissä :) Siispä pistin viime viikolla tilauksen Yourssille  ja tilasin nämä farkut: 

Koska käytän tuolta nyt kokoa 20 farkuissa niin tietysti ajattelin, että koko 18 olisi sopiva kun nykyiset farkut melkein tippuvat päältä. Varsinkin kun viime vuoden puolella firmasta kerrottiin että kaikkien farkkujen koot ovat samat eli esim kaikissa koko 18 on samankokoinene. Bullshittiä sanon minä sillä nämä koon 18 farkut eivät tulleet reisistä ylöspäin. No en minä sitä jäänyt surkuttelemaan, farkut maksoivat vain 11.5e (yhden paidan kanssa postikuluineen n. 23e). Koska kuitenkin tarvitsin uudet housut niin niitä piti sitten tilata lisää. Tilasin tuota samaa farkkumallia koot 20 ja 22. Sen lisäksi seuraavia kahta mallia kumpaakin yhdet: Nämä neljät housut kustantivat yhteensä postikuluineen 47.2e. Sitä voi jo mielestäni kutsua halvaksi, joitakin viikkoja sittne katselin kapp ahlissa kivoja farkkuja ja hinta oli vajaat 40e. Oikeastaan ei haittaa että noi ekan tilauksen farkut oli liian pienet, minähän pienenen koko ajan niin onpa sitten housuja :) Toivon ainoastaan, että tästä neljän housujen tilauksesta edes jotkut mahtuvat päälle, muuten joudun kulkemaan verkkareissa ;)

2 kommenttia:

  1. Makeita pökiä! Ja hienosti jaksat liikkua. Tsemppiä vaan jatkoon :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköisiä kaikki! Yritän seikkailla tohon samaan nettiputiikkiin. Muistin että sulla oli jossain joku listaus noista nettikaupoista, yritän löytää sen :-)

    Hugs,
    C

    VastaaPoista