perjantai 1. lokakuuta 2010

Arkea


Tasaista arkea. Painon suhteen nuo kaksi sanaa kertovat enemmän kuin mikään muu. Paino laskee kyllä, mutta hitaasti. Mihinkäs tässä kiire olisikaan. 

Vaatekokoa olen miettinyt, huolimatta pudotetusta kilomäärästä vaatekoko ei ole laskenut niin paljon kuin olisi voinut kuvitella. Esimerkiksi housujen koko oli ennen 56 ja nyt se on mallista riippuen 48 tai 50. Se ei tuosta varmaan hirmuisen paljon alemmaksi edes laske johtuen mahtavasta maharoikosta. Mutta eipä sillä ole väliä minkäkokoisia vaatteita käyttää :)

Oikeastaan kaikki ajatukset ovat nyt siinä vauva-asiassa. Tuntuu vain ettei mikään onnistu sillä saralla. Ei vaikka mitä yrittäisi. Yksi lääke piti jo hakea avuksi ja lääkärinaika tuloilla. Tuulimyllyjä vastaan taistelen, melko lailla toivoni menettäneenä. Pitää vaan yrittää olla kärsivällinen ja siinä sivussa tiputtaa painoa niin paljon kuin se vaan tippuu. 

Liikunnasta sen verran, että tällä viikolla tuli hankittua kuntosalikortti ja tuore saliohjelmakin on joten eipä tässä muuta kuin salia kohti!

2 kommenttia:

  1. Sä oot laihtunut ihan mielettömän hyvin! Wow!
    Kärsivällisyyttä tarvitaan itse kunkin projektissa..
    Tsemppiä vauva-asiaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis kannustuksesta :)

    VastaaPoista