tiistai 26. lokakuuta 2010

-50kg


Aikamoinen kasa laardia lähtenyt tästä naisesta :) Ensimmäinen iso päätavoite saavutettu. Jospas sitä nyt seuraavaksi tavoittelisi 70kg lukemaa. Jos paino tuosta vielä menee alaspäin niin hyvä, mutta ei ole pakko. Olishan se "normaali" bmi mukava, mutta en muista kyllä koskaan aikuisiällä painaneeni niin vähän. Sen saavuttaakseni pitäisi painaa 62kg. 

Minun piti ostaa itselleni farkut saavuettuani tämän, mutta saavat jäädä nyt näin ennen joulua ostamatta. Löysin kirppikseltä kivat sammarit 1.5 eurolla :) Saapi passata nyt. Enkä tiedä sitten tuosta farkkujen ostosta, kun roikot haittaa koon valintaa aika paljon. 

Mukavaa joulun odotusta kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon aivan upeasta painonpudotuksesta! 50 kiloa on niin mieletön määrä, että varmasti sekä näkyy, että tuntuu. :)

  Toivon paljon voimia ja tsemppiä vauvapuuhiin.. Itsekin olen läpi käynyt samaa odotus-pettymys rumbaa ja pelkään, että sama on edessä edelleen, vaikka paino laskeekin. Minut leikattiin reilu 3 viikkoa sitten..

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. tsemppiä muista aina kun epäilys iskee minkälainen tilanne oli alkaessa nyt varmasti enemmän positiivista ajatelemista

  VastaaPoista
 3. Moi! Onnea multakin, ihan mieletön pudotus!! Mulla edelleen vain haaveissa, sekä laihtuminen että leikkaus...

  Onko sulla ollut puhetta lääkärin kanssa tai tiedätkö muuten, että saatko ilmaiseksi jonkinlaisen ihonpoistoleikkauksen?

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pudotetusta 5-kymppisestä. Kerrohan kuinka lähellä 70-kymppistä olet jo painossa.

  VastaaPoista