maanantai 12. heinäkuuta 2010

Lomailua


Kuva on taannoiselta lomaltamme :) Kuka tunnistaa missä on oltu? 

Tuossa neljänkymmenen kadotetun kilon kohdalla tuli pieni plääh (ja loma), oli suvantovaihe painon laskussa. Mutta nyt se taas menee alaspäin :) Elokuussa, noin 4.5 viikon päästä on jälkitarkastus (tosin rt on jo aiemmin) ja tavoitteena olisi, että silloin paino olisi alle 90kg. Saa nähdä miten käypi. 

Olen yrittänyt opetella uudenlaista asennetta, vauhdilla ei väliä kunhan suunta alaspäin. Urheilua olen vähentänyt radikaalisti, mutta liikun kuitenkin 5-6krt viikossa ja vähintään tunnin kerrallaan. Kaveriksi lenkille ostin MBT-kengät, enkä kyllä enää muilla kävelisi :) 

Päivitykset tulevat nyt hitaammin kesällä, sama tahti varmaan jatkuu vielä kesän jälkeenkin ellei mitään ihmeitä tapahdu. Painoa varmaan päivittelen parin viikon välein tästä lähtien, mutta sitäkään en mene lupaamaan vaan katsotaan. 

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Rovaniemi näkyy olevan!

  VastaaPoista
 2. Heippa pitkästä aikaa! Oot päässy hienosti alle 90kg:n, onnea :):) Mä täällä vauvamahaa kasvattelen, paino on toistaiseksi pysynyt samana, huh! Palailen kl:iin sitten vauvan syntymän jälkeen.. Mukavaa syksyä!!

  VastaaPoista
 3. Tuosta sitä ajelee harva se päivä.
  Rovaniemen rautatiesilta.
  Mukava lukea tätä,olen itse menossa kyseiseen leikkaukseen lähiaikoina.

  VastaaPoista